Cel mai bun raport calitate pret din Romania

     Pentru a stabili cel mai bun si corect raport calitate pret este nevoie de munca, devotament si seriozitate. Ne-am propus si spunem noi ca am reusit sa avem o relatie corecta cu clientii nostri. Incercam si de cele mai multe ori reusim sa venim in intampinarea dumneavoastra cu solutii complete si noi atat in domeniul ambalajelor si consumabilelor de unica folosinta cat si in domeniul produselor profesionale de curatenie. 

     In continuare incercam sa motivam “Cel mai bun raport calitate pret” cu puncte de vedere obiective pe care le avem pentru a veni in sprijinul dumneavoastra:

- Societatea noastra comercializeaza produse care provin direct de la producatori interni, internationali si astfel avem posibilitatea sa promovam preturi competitive pe piata in domeniul  produselor de profesionale de curatenie si articolelor de unica folosinta si menaj. Contractele pe care societatea noastra  le are cu furnizorii sunt ferme, cu clauze si anexe de sustinere pe piata a societatii (negocieri pentru fiecare produs in parte in functie de cantitate, modalitatea de plata pe toata perioada de derulare a contractului). 

- Politica nostra de dezvoltare este pe termen mediu si lung realizand profit din rulaje, nu dintr-un adaos comercial exagerat. Va informam ca nivelul  adaosului in raport cu preturile de la furnizori este unul minim.

- Un alt avantaj pentru a sustine acest raport sunt costurile de distributie minime pe care le-am negociat pentru  dumneavoastra cu partenerii nostri. 

- Incercam sa ne specializam si sa devenim din ce in ce mai buni implementant si utilizand cele doua sisteme ISO (9001 si 14001), ceea ce duce la creearea unui flux efficient, la un aport pozitiv in relatia cu clientul si ca efect reducerea unor cheltuieli rezultand astfel preturi scazute pe o piata din ce in ce mai complexa.

     In concluzie am inceput in urma cu multi ani munca pentru a stabili “Cel mai bun si corect  raport calitate-pret din Romania” si spunem noi, ca suntem pe drumul bun si alaturi  de dumneavoastra  vrem sa fim cei mai  buni!