Termeni si conditii

Site-ul www.sanipack.ro este proprietatea  exclusivă a SC SANIPACK DISTRIBUTION SRL, persoana juridica romană cu sediul in  Bucuresti, Strada Heliade intre Vii, nr. 3-5, depozit 14C, sector 2,  inregistrata la Oficiul National al Registrului Comertului sub nr J23/2864/2011,  avand CUI RO 29297121. 

I. ASPECTE GENERALE

1. Accesarea site-ului sau a oricărei  părți a acestuia presupune acordul dvs. tacit cu termenii și condițiile ce  urmează. Acordul de utilizare și comandă produce efecte juridice între  Utilizator/ Client si SC SANIPACK DISTRIBUTION SRL. Acceptarea se consideră  tacită și fără rezerve.
2. Ne rezervăm dreptul de a opera  modificări de conținut, formă, așezare, prețuri, produse, fără a fi necesară  anunțarea în prealabil a Clienților/ Utilizatorilor despre acestea.
3. Prezentele clauze nu se aplică și paginilor  de internet la care se face referire sau trimitere în site-ul www.sanipack.ro,  iar Furnizorul nu este răspunzător de conținutul acestor site-uri aparținând  unor terțe persoane. Prezentarea unor linkuri de internet aparținând altora se  poate face în scop informativ sau publicitar.
4. SC SANIPACK DISTRIBUTION SRL își  rezervă dreptul de a actualiza prezenții termeni și condiții fără o notificare  prealabilă a persoanelor care utilizează acest site, modificările intrând în  vigoare de la momentul publicării lor pe site. Este obligația Clienților/  Utilizatorilor de a verifica periodic clauzele cuprinse in prezenții termeni și  condiții.

      DEFINITII SI TERMENI

Vanzator- SC SANIPACK DISTRBUTION SRL  cu datele de identificare mentionate mai sus.
Client - persoana juridica sau orice  entitate juridica care efectueaza o comanda.
Utilizator- orice persoana fizica si/ sau  care obtine acces la CONTINUT prin orice mijloc de comunicare.
Site- domeniul www.sanipack.ro
Bun- orice produs care urmeaza a fi  furnizat de catre Vanzator Cumparatorului ca urmare a Contractului incheiat.
Contract- reprezinta contractul la  distanta incheiat intre Vanzator si Cumparator fara prezenta fizica simultana a  vanzatorului si a cumparatorului.
Continut :
- toate informatiile de pe Site care  pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui  echipament electronic.
- continutul oricarui e-mail trimis  Cumparatorilor de catre Vanzator prin mijloace electronice si/ sau orice alt  mijloc de comunicare disponibil.
- orice informatie comunicata prin  orice mijloc de catre un angajat/ colaborator al Vanzatorului, Cumparatorului  conform informatiilor de conectare specificate sau nu de catre acesta.
- informatii legate de Bonusurile si/ sau  tarifele practicate de Vanzator intr-o anumita perioada.
- informatii legate de Bunurile si/ sau  tarifele practicate de catre un tert cu care Vanzatorul are incheiate contracte  de parteneriat, intr-o anumita perioada.
- data referitoare la vanzator sau alte  date privilegiate ale acestuia.
Document- Termenii si Conditiile  publicate pe Site.
Specificatii- toate specificatiile si/ sau  descrierile Bunurilor asa cum sunt precizate in descrierea acestora.

II. MODALITĂȚI DE UTILIZARE A SITE-ULUI www.sanipack.ro

     PLASAREA COMENZII


Comenzile online. Comenzile se pot efectua online.


Orice persoană juridica interesată poate plasa o comandă, completând formularul  de comandă din secțiunea specială în acest sens. Această metodă este preferabilă deoarece produsele și cantitatea sunt identificate clar și sigur și  aveți acces în permanență la efectuarea unei asemenea comenzi, programul de plasare a acestora fiind NON- STOP. Înregistrarea  fiecărei persoane se va face utilizând date concrete, corecte și valide,  completând toate câmpurile solicitate. În situația în care adresa de facturare  este diferită de cea de livrare, acest lucru se va menționa expres, eventualele  obiectiuni nefiind opozabile Vanzatorului. Clientul este rugat sa verifice cu  atentie sporita produsele si cantitatile afisate in formular, acestea  reprezentand comanda finala. Dupa verificare, Clientul trebuie sa apese pe  butonul "TRIMITE".
Prin finalizarea Comenzii, Clientul  consimte ca toate datele furnizate de acesta necesare procesului de cumparare  sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii Comenzii.
Prin finalizarea Comenzii, Clientul  consimte ca Vanzatorul poate sa il contacteze prin orice mijloc disponibil  agreat de acesta, in orice situatie in care este necesara contactarea  Clientului.
     CONFIRMAREA COMENZII
În urma plasării comenzii online, se va  trimite un e-mail de confirmare a acesteia pe adresa de e-mail indicată de  Client. Termenul de livrare a produselor se calculează începând cu momentul  accesarii linkului de confirmare de către Client.
Vanzatorul poate anula Comanda  efectuata de catre Client, in urma unei notificari prealabile trimisa acestuia,  fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca  vreo parte sa poate pretinde celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri:
- Clientul inregistreaza deja debite  scadente in contabilitatea Vanzatorului.
- Datele furnizate de Client pe Site  sunt incomplete si/ sau incorecte.
- Exista suspixiuni rezonabile ca se  incearca fraudarea Vanzatorului si/ sau savarsirea unei posibile infractiuni de  natura sa prejudicieze activitatea Vanzatorului.
     LIVRAREA PRODUSELOR
Termenul de livrare a produselor este de maximum 3 zile lucrătoare, calculate  de la momentul indicat în art. CONFIRMAREA COMENZII de mai sus. În condiții  speciale, obiective, SC SANIPACK DISTRIBUTION SRL își rezervă dreptul de a mări  timpul de livrare, fără a i se putea imputa nici o culpă în acest sens.


Comanda va fi livrată prin intermediul unei firme de curierat cu care SC SANIPACK  DISTRIBUTION SRL are contract de colaborare în acest sens. Firma de curierat va  livra în toate localitățile din Romania. Costul perceput de firma de curierat  va fi achitate de catre destinatar.
Pentru Bucuresti si Ilfov livrarea este  gratuita. Prețul produselor afișat pe site este in lei (RON) și are TVA inclus.  Clintul nu va achita, în afară de acest preț nici un alt cost suplimentar. Orice  modificări de preț, reduceri sau promoții vor fi menționate explicit pe site,  la produsele cărora li se aplică. 


Comanda minima acceptata este de 150.00 lei fara TVA.
În cazul în care plata se face prin transfer bancar, livrarea se va face în  maximum 3 zile lucrătoare de la confirmarea plății.
Livrarea bunurilor se face exclusiv pe teritoriul României si nu se va accepta  decat o singura adresa de livrare pentru fiecare comanda. În situația în care  vreunul dintre produsele dorite nu se regăsește în stoc, Clientul va fi  informat de îndată despre acest lucru.


 Bunurile  livrate de SC SANIPACK DISTRIBUTION SRL sunt conforme cu  specificatiile de pe site.

 III. DREPTURILE ȘI OBLIGAȚIILE UTILIZATORULUI/  CLIENTULUI

1. Utilizatorul se obligă să folosească  site-ul www.sanipack.ro în conformitate cu termenii și condițiile stipulate.
2. Prin efectuarea comenzii online  Clientul consimte expres ca a aderat la termenii si conditiile stipulate.
3. Prin înregistrarea și completarea câmpurilor de pe site-ul www.sanipack.ro,  Utilizatorul/ Clientul declară pe propria răspundere că toate informațiile  furnizate îi aparțin și sunt corecte, complete și valide. Orice schimbare a  datelor de identificare survenita ulterior nu va fi opozabila Vanzatorului.
4. Clientul se obligă să plătească prețul conform comenzii efectuate pe pagina  de internet www.sanipack.ro

 IV. MODALITĂȚI DE PLATĂ

1. Bunurile/ Produsele comercializate  prin intermediul site-ului www.sanipack.ro au prețul stabilit în dreptul  fiecăruia. Ne rezervăm dreptul de a modifica prețurile afișate fără o  notificare prealabilă către Clienți/ Vizitatori.
Orice modificare de pret nu produce  efecte asupra comenzilor deja inregistrate.
Efectuarea platii contravalorii produselor comandate va fi efectuata in numerar  sau prin ordin de plata in baza facturii proforme transmise pe adresa de e-mail indicata. Dovada platii va fi trimisa de indata prin e-mail in vederea  eficientizarii perioadei de livrare.
Datele necesare pentru efectuarea  platii se regasesc pe site-ul nostru la rubrica Contact si pe factura proforma.

 V. DREPTURI DE PROPRIETATE INTELECTUALĂ ȘI DREPTURI DE  AUTOR

 1. SC SANIPACK DISTRIBUTION SRL, precum  și toate produsele comercializate pe acest site, împreună cu toate logo-urile  afișate, sunt mărci inregistrate și se bucură de toate prerogrativele conferite  de Legea nr. 84/1998 privind mărcile și indicațiile geografice. Orice utilizare  fără drept atrage răspunderea persoanei vinovate conform prevederilor legale. Continutul,  astfel cum este definit in preambul, incluzand dar fara a se limita la  logo-uri, reprezentari stilizate, simboluri comerciale, imagini statice,  imagini dinamice, text si/ sau continut multimedia prezentate pe site, sunt  proprietatea exclusiva a SC SANIPACK DISTRIBUTION SRL, acesteia fiindu-i  rezervate toate drepturile obtinute in acest sens in mod direct sau indirect.
 2. Utilizatorii/ Clienții pot descărca și tipări conținutul de pe site-ul www.sanipack.ro  doar pentru uzul personal sau necomercial.


 3. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, decompilarea,  distribuirea, publicarea, afișarea, modificarea, crearea de componente sau  produse sau servicii complete derivate, precum și orice modalitate de  exploatare a conținutului site-ului www.sanipack.ro, cu excepția afișării pe  ecranul unui computer personal și imprimarea sau descărcarea, în scop personal  și necomercial, de documente sau informații.
Clientului/ Utilizatoarului nu ii sunt  permise transferul catre terte persoane, alterarea, utilizarea, legarea la,  expunerea, includerea oricarui Continut in orice alt context decat cel original  intentionat de SC SANIPACK DISTRIBUTION SRL, includerea oricarui continut in  afara site-ului, indepartarea insemnelor care certifica dreptul de autor al SC  SANIACK DISTRIBUTION SRL asupra Continutului precum si participarea la  transferul, vanzarea, distribuirea unor materiale realizate prin reproducerea,  modificarea sau afisarea Continutului decat cu acordul scris expres al SC  SANIPACK DISTRIBUTION SRL.
Orice continut la care Clientul/  Utilizatorul are si/ sau obtine acces prin orice mijloc, se afla sub incidenta  Documentului in cazul in care Continutul nu este insotit de un acord de  utilizare specific si valid incheiat intre Vanzator si acesta si fara nicio  garantie implicit sau expres formulata din partea Vanzatorului cu referire la  acel Continut.
In cazul in care Vanzatorul confera  Clientului/ Utilizatorului dreptul de a utiliza sub forma descrisa intr-un  acord de utilizare distinct, un anumit continut, la care Clientul/ Utilizatorul  are sau obtine acces in urma acestui acord acest drept se extinde numai asupra  acelui sau acelor continuturi definite in acord, numai pe perioada existentei  acestuia sau acestor continuturi pe site sau a perioadei definite in acord,  conform conditiilor definite. in cazul in care acestea exista si nu reprezinta  un angajament contractual din partea Vanzatorului pentru respectivul Client /  Utilizator sau oricare alt tert care obtine acces la acest continut transferat,  prin orice mijloc si care ar putea fi sau este prejudiciat in orice mod de pe  urma acestui continut, in timpul sau dupa expirarea acordului de utilizare.
Niciun Continut transmis catre Client/  Utilizator , prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc) sau  dobandit de acesta prin accesare, vizitare si/ sau vizualizare nu constituie o  obligatie contractuala din partea SC SANIPACK DISTRIBUTION SRL, care a mijlocit  transferul de Continut, in cazul in care acesta exista, fata de respectivul  continut.
Este interzisa orice utilizare a  Continutului in alte scopuri decat cele permise expres prin Document sau prin  acordul de utilizare care il insoteste, in cazul in care acesta exista.

VI. ÎNCETAREA RAPORTURILOR DE COLABORARE DINTRE FURNIZOR  ȘI UTILIZATOR/ CLIENT

 1. Relatiile contractuale născute sub  incidența termenilor si conditiilor din Document vor înceta prin acordul părților  sau prin livrarea produselor către Utilizator/ Client.
 2. În cazul nerespectării termenilor si conditiilor, Vanzatorul își rezervă  dreptul de a înceta orice formă de colaborare cu Utilizatorul/ Clientul. 


 3. Utilizatorul/ Clientul se obliga să nu solicite SC SANIPACK DISTRIBUTION SRL  sau reprezentanților săi nici un fel de daună, răspundere, pierderi, costuri  (incluzând dar fără a se limita la onorariul avocaților și orice alte costuri  de judecată), apărute în conexiune cu orice acțiune în justiție bazată pe o  încălcare a termenilor prezentului acord, pentru evenimente neimputabile  Vanzatorului. Această obligatie rămâne în vigoare și după momentul încheierii  relației dintre Vanzator si Utilizator/ Client.

VII. LEGEA APLICABILĂ

1.  Prevederile Documentului sunt interpretate și executate potrivit legii române.


2. Orice problemă rezultată din încălcarea sau nerespectarea termenilor si  conditiilor va fi soluționată pe cale amiabilă. În caz de neînțelegere,  competența aparține instanțelor judecătorești de la sediul SC SANIPACK  DISTRIBUTION SRL.